Werken binnen de Apotheek

Bekijk 5 vacatures

Zo’n 250 collega’s werken er binnen de farmaceutische afdeling van het St. Antonius Ziekenhuis. Verdeeld over drie poliklinische apotheken en de teams Bereidingen, Farmaceutische Dienstverlening, Farmaceutische Logistiek, Farmaceutisch en Toxicologisch Lab, Financiën en Inkoop. Onze medewerkers zijn betrokken en goed opgeleide professionals, die in een inspirerende werkomgeving net een stapje verder gaan om de best mogelijke farmaceutische zorg te leveren. Farmacie binnen het St. Antonius staat daarmee synoniem voor topzorg, innovatie en persoonlijke aandacht.

 

Goede en veilige medicatievoorziening

De best mogelijke farmaceutische zorg bereiken we met een goede en veilige medicatievoorziening voor de verschillende afdelingen in het ziekenhuis én voor onze openbare St. Antonius Apotheken. Deze bevinden zich in Utrecht, Nieuwegein en Woerden. Hier kunnen patiënten terecht om hun geneesmiddelen af te halen. Bijvoorbeeld na een bezoek aan de polikliniek, de huisartsenpost of na een ziekenhuisopname. Ook medewerkers en mensen uit de buurt, die geen patiënt zijn in ons ziekenhuis, zijn welkom voor geneesmiddelen op recept, advies en zelfzorgmedicatie.

 

Carrièremogelijkheden

Dankzij die uitgebreide farmaceutische dienstverlening zijn ook de carrièremogelijkheden heel divers. Werken als ondersteunend medewerker, apothekersassistent, farmaceutisch consulent, pharmacy practitioner, farmakundige of apotheker? Het kan allemaal! In een dynamische omgeving die constant in beweging is. Dat betekent dat we onze medewerkers genoeg uitdaging en volop mogelijkheden bieden om zichzelf te ontwikkelen. Bijvoorbeeld in de vorm van specialisatiemogelijkheden, vervolgopleidingen, klinische lessen en symposia. Ook werken we met de nieuwste technieken en apparatuur. Zo halen wij het beste uit ons vak en onze medewerkers het beste uit hun carrière.

 

Contact

Liever eerst nog wat meer informatie? Neem contact op met het secretariaat van de eenheid Farmacie: 088 320 7201 of farmacie-secretariaat@antoniusziekenhuis.nl. Zij vertellen je graag alles over wat wij je te bieden hebben. Of nog beter… maak een afspraak en kom een ochtend meelopen. We ontvangen je graag!

 

Lees meer

Jouw ideale vacature nog niet gevonden?

Maak een Job alert aan

Top