Arbeidsvoorwaarden

Als medewerker van het St. Antonius Ziekenhuis geniet je niet alleen van onze essentiële arbeidsvoorwaarden zoals salaris, toeslagen, werktijden en vrije dagen, maar we bieden je ook een uitstekende pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. 

We begrijpen namelijk dat tevreden werknemers uiteindelijk het beste presteren. Met onze aanvullende arbeidsvoorwaarden streven we er voortdurend naar dat jij met plezier kan werken. We denken bijvoorbeeld mee over een goede werk-privébalans, want we weten dat zorgroosters niet voor elk gezin ideaal zijn. Bovendien hechten we veel waarde aan jouw loopbaanontwikkeling en doorgroeimogelijkheden.

De keuze is aan jou

Als medewerker bij ons St. Antonius Ziekenhuis kun jij profiteren van ons Meerkeuzesysteem Arbeidsvoorwaarden (MKSA). Met MKSA heb jij de mogelijkheid om een deel van jouw brutoloon in te ruilen voor bepaalde arbeidsvoorwaarden, zoals een hogere reiskostenvergoeding, korting op de aanschaf van een fiets, je sportabonnement, laptop, smartphone of tablet. Hierdoor betaal jij minder belasting over jouw salaris en houd je dus netto meer geld over. Van deze regeling kun je alleen gebruik maken als je een vast dienstverband hebt..

Jouw pensioen, goed geregeld

 

Bij indiensttreding bij het St. Antonius Ziekenhuis regelen wij jouw pensioen automatisch. We melden je aan bij het Pensioenfonds Zorg en Welzijn en de betaling van je pensioenpremie wordt automatisch geregeld. Wij betalen het werkgeversdeel en het werknemersdeel houden we automatisch in op je brutosalaris. Zo ben jij zeker van een goed ouderdomspensioen, pensioenopbouw bij arbeidsongeschiktheid en een nabestaandenpensioen.

Reizen en thuiswerken

Reis comfortabel naar je werk met onze reiskostenvergoeding van €0,16 per km, ongeacht je vervoermiddel. De maximale vergoeding is vastgesteld op een enkele reisafstand van 35 kilometer. Kies je ervoor om met het openbaar vervoer te reizen? Onze locaties zijn uitstekend bereikbaar of je nu met de trein, bus of tram komt. Via de MKSA bieden we je ook nog korting op een U-OV Gemakspas.

Afhankelijk van je functie bieden we in het Antonius Ziekenhuis ook de mogelijkheid om deels thuis te kunnen werken. Samen met je leidinggevende bespreek je de mogelijkheden. Op de dagen dat je thuis werkt ontvang je van ons een netto vergoeding van € 2,- per dag.

Persoonlijke ontwikkeling & ontspanning

Binnen het St. Antonius Ziekenhuis kun je rekenen op een breed palet aan mogelijkheden voor jouw persoonlijke ontwikkeling en ontspanning. Immers, als jij goed in je vel zit, kun je met plezier werken!

  • Antonius AcademieBij ons staat ontwikkeling van onze medewerkers centraal. Via onze Antonius Academie bieden we diverse leer-werktrajecten of vervolgopleidingen aan. We stimuleren een gezonde ambitie!

  • GoodhabitzVia Goodhabitz bieden we meer dan 100 leuke en laagdrempelige online trainingen aan voor persoonlijke ontwikkeling. Denk aan trainingen over feedback, persoonlijk leiderschap, durf te falen, omgaan met stress, communicatie trainingen en digitale vaardigheden.

  • Loopbaanadvies: Heb je behoefte aan een gesprek over of coaching bij je loopbaan? De loopbaancoaches van onze Antonius Academie of de loopbaanadviseurs van de afdeling recruitment staan voor je klaar. Samen met jou bekijken we bij wie je met jouw vraag het beste terecht kan om met je mee te denken en antwoorden te zoeken op jouw loopbaanvragen.

  • Sterk in je Werk: In je werk maar ook privé kun je te maken krijgen met veranderingen of wil je soms een nieuwe weg inslaan. Met het programma ‘Sterk in je Werk’ helpen we jou om de regie te nemen over je eigen ontwikkeling, loopbaan en gezondheid. Het interne portaal Sterk in je Werk, samen met een starttest en een actieplan, biedt jou hierbij de nodige ondersteuning.

  • AntoniusFitOp ons online platform, Antonius Fit, vind je video’s en blogs over voeding, beweging en ontspanning. Dit platform is bedoeld om elkaar te motiveren en fit te houden, en om de band met al onze Antonius-collega’s te versterken.

  • Cultuur Werkt! Als Antoniaan kun je gratis een CultuurWerkt! lidmaatschap aanvragen. Dit lidmaatschap geeft jou exclusief toegang tot het online platform van CultuurWerkt!, waar je met aantrekkelijke kortingen kunt genieten van (online) theater, film, musea, concerten, familievoorstellingen, boeken en meer. Zo kun je samen met je familie en/of vrienden voordelig genieten van kunst en cultuur.

Top