Maximale flexibiliteit, maximaal werkplezier

Werken via het Flexbureau betekent het St. Antonius Ziekenhuis op een flexibele manier goed leren kennen. Je werkt namelijk op verschillende afdelingen én wanneer het jou uitkomt. Zodat je brede werkervaring opdoet en rustig kunt onderzoeken wat het beste bij je past. Of misschien is het juist wel die afwisseling die jou op het lijf is geschreven, dan kun je natuurlijk ook gewoon lekker flexibel blijven werken. Je bepaalt zelf wanneer en hoeveel uur je wilt werken, met een minimum van acht uur per week.

Via het Flexbureau werken deskundige verpleegkundigen, doktersassistenten, zorgassistenten en secretarieel/administratief medewerkers voor een korte of langere periode op afdelingen die behoefte hebben aan tijdelijke versterking. Zo zorgen we ervoor dat onze patiënten altijd kunnen rekenen op de beste zorg door goed gekwalificeerd personeel. Ook bieden we flexibele werkplekken voor studenten en trainees. Handig om zo brede ervaring op te doen en kans te maken op die felbegeerde opleidings- en onderzoeksplekken. Ons team bestaat uit vier adviseurs en planners die samen verantwoordelijk zijn voor de inzet van zo’n 250 medewerkers.


Meer eigen regie

Als je op flexibele tijden wilt werken of de ene periode meer beschikbaar bent dan de andere periode, dan is werken via het Flexbureau ideaal. Bijvoorbeeld als je wilt reizen, zorgtaken hebt, het werk combineert met een studie of tijd wilt besteden aan andere activiteiten. Zo houd jij de regie over je eigen werk-privébalans. Iets wat we bij het St. Antonius erg belangrijk vinden, want alleen op die manier kun jij het beste uit jezelf en je carrière halen. En daar wordt uiteindelijk iedereen beter van.


Persoonlijke en professionele ontwikkeling

Of je nu kunt putten uit jarenlange ervaring of fris uit de schoolbanken komt, je kunt bij ons sowieso volop rekenen op mogelijkheden om jezelf te blijven uitdagen en ontwikkelen. Zowel persoonlijk, als vakinhoudelijk. Denk aan bijscholing, trainingen en het volgen van klinische lessen. Nieuws- en leergierigheid is dan ook iets wat onze flexmedewerkers typeert. Als medewerker van het Flexbureau doe je namelijk meer dan ‘even’ invallen. Waar je ook terecht komt, jij past je snel aan. Nieuwe procedures en gebruiken maak jij je snel eigen. Bovendien werk je makkelijk samen met verschillende teams en collega’s. Daarmee ben je een waardevolle aanvulling op de afdeling én onmisbaar voor ons ziekenhuis. Want niet alleen spring jij in waar nodig, dankzij jouw overstijgende blik ben je ook in staat om knelpunten te signaleren en mensen te verbinden. Zo help je ons groeien en nóg beter te worden in wat we doen, namelijk de best mogelijk zorg bieden aan onze patiënten.


Wil jij werken via het St. Antonius Flexbureau?

Zoek jij een baan waarop je meer regie hebt op je rooster en waarin je wordt uitgedaagd door op verschillende afdelingen en locaties te werken? Er zijn verschillende contractvormen mogelijk, met uren of op oproepbasis. Neem contact met ons op, dan bespreken we graag jouw mogelijkheden.


Neem contact met ons op

Top