Verpleegkunde

Bekijk 31 vacatures

Als verpleegkundige bij het St. Antonius Ziekenhuis heb je een breed scala aan mogelijkheden, zowel op laag- als hoogcomplexe afdelingen, of op een van onze poliklinieken. Als toonaangevend topklinisch opleidingsziekenhuis bieden wij je talloze kansen om je verder te ontwikkelen en te specialiseren binnen je vakgebied. Dit maakt ons niet alleen een centrum van medische innovatie en patiëntenzorg, maar ook een topwerkgever waar jouw carrière in goede handen is.

Ontdek de diversiteit in specialismen
Binnen ons ziekenhuis kun je kiezen uit diverse specialismen. Je kent het St. Antonius misschien al wel van ons Hartcentrum dat geavanceerde zorg biedt op het gebied van cardiologie en cardiothoracale chirurgie. Als verpleegkundige in het hartcentrum ben je betrokken bij grensverleggende behandelingen en werk je met de nieuwste technologieën. Je kunt jouw passie volgen op de afdeling Geboortezorg, gecentreerd op onze locatie Utrecht, waar we zorg op maat bieden aan moeder en kind tijdens deze bijzondere periode. Beide afdelingen zijn dynamische werkplekken waar je veel kunt leren en waar jouw ontwikkeling centraal staat. Daarnaast zijn er tal van andere specialismen in ons ziekenhuis vertegenwoordigd, genoeg keuze voor jou dus!

Start je carrière met een traineeship
Ben je een (bijna) gediplomeerde verpleegkundige en wil je ervaring opdoen in verschillende disciplines? Ons verpleegkundig traineeship is de perfecte start. Gedurende 16 maanden werk je in verschillende afdelingen en doe je brede ervaring op, wat je helpt te ontdekken welk specialisme het beste bij jou past. Dit is jouw kans om veel 'meters te maken' in korte tijd en een vliegende start te geven aan je carrière. Lees hier meer over het verpleegkundig traineeship.

Altijd ruimte voor groei
In het St. Antonius Ziekenhuis staan samenwerking, betrokkenheid, continue verbetering en innovatie centraal. Wij stimuleren je om jezelf continu te verbeteren door middel van opleidingen, workshops en conferenties. Onze kernwaarden ondersteunen een leerklimaat waarin jij als verpleegkundige de ruimte krijgt om te groeien en uit te blinken in jouw vakgebied.

Waar kies jij voor?
Geïnteresseerd in een verpleegkundige positie of wil je meer weten over wat het St. Antonius Ziekenhuis voor jou kan betekenen? Bekijk de vacatures op onze site. (Bijna) gediplomeerd verpleegkundigen zijn altijd welkom om het contactformulier in te vullen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

 

 

Lees meer

Jouw ideale vacature nog niet gevonden?

Maak een Job alert aan

Top