Gezonde ambitie

We horen het elke dag: de zorg moet anders. Bij het St. Antonius Ziekenhuis geven we graag vorm aan hoe dat ‘anders’ eruitziet. Gezonde ambitie noemen we dat.

We willen leren, verbeteren en innoveren. Niet door erover te praten, maar door het gewoon te doen. Samen met onze medewerkers en anderen binnen en buiten ons ziekenhuis. We experimenteren, zoeken grenzen op en leren van fouten. We gaan voor resultaat, durven te kiezen en soms zelfs buiten onze comfortzone te treden. Zo lopen we voorop in zorgdigitalisering en het samen beslissen tot passende zorg. En bereiden we de zorg én onszelf voor op de toekomst.

Wij geloven in de kracht van aandacht. Voor onze patiënten draait het daarbij niet om een zo lang mogelijk leven, maar vooral om de kwaliteit van dat leven. Voor onze medewerkers uit zich dit in veel eigen verantwoordelijkheid, oog voor een goede werk/privébalans en talloze loopbaan- en ontwikkelmogelijkheden. En vooral in werkplezier – want werken moet ook gewoon leuk blijven.

Bij het St. Antonius staan we altijd open voor mensen die nieuwsgierig zijn hoe het anders kan. Beter kan. Dat kunnen artsen of verpleegkundigen zijn, maar net zo goed IT’ers, planners, laboranten of vrijwilligers. Mensen met een gezonde ambitie. Iemand zoals jij?


Samen zorgen voor kwaliteit van leven

Werken in het St. Antonius Ziekenhuis betekent werken in een van de grootste topklinische opleidingsziekenhuizen van Nederland.  Wij bieden (hoog)complexe zorg op meerdere locaties. Onze klinische speerpunten zijn hart & vaat, longen en kanker. Het St. Antonius streeft continu naar verbetering van kwaliteit, zodat de patiënt de beste medische behandeling, verpleegkundige zorg en service krijgt die hij  verdient in een comfortabel en veilig ziekenhuis. Daarom zijn opleiding en onderzoek, naast patiëntenzorg, de belangrijkste pijlers in ons ziekenhuis. Met ruim 6.000 betrokken medewerkers zetten we ons dagelijks in om onze missie ’samen zorgen voor kwaliteit van leven’ waar te maken.Een Santeon Ziekenhuis

Ons ziekenhuis is onderdeel van Santeon, een samenwerking van zeven topklinische ziekenhuizen. Samen werken we aan betere zorg in Nederland. Dat doen we door van elkaar te leren, continu te vernieuwen en verbeteren.

We werken samen aan de beste patiëntenzorg van morgen. Op uiteenlopende gebieden kijken we bij elkaar in de keuken en bepalen samen welke aanpak het beste werkt. We stimuleren elkaar om voortdurend te verbeteren en werken samen aan vernieuwingen in de zorg. Onze patiënten zijn daarbij onze partner en inspiratiebron.

Wat biedt Santeon jou als medewerker?

Santeon ziekenhuizen investeren in jouw talentontwikkeling en werkplezier. Om de zorg te kunnen verbeteren bieden we onze Santeon professionals een plezierige werkomgeving, uitdagende projecten en een breed trainingsaanbod. We stimuleren het doen van onderzoek en uitwisseling tussen Santeon ziekenhuizen. Je krijgt het beste van twee werelden om kennis, ervaring en inspiratie op te doen: de nabijheid van je collega’s in je eigen ziekenhuis en een landelijk netwerk van Santeon collega’s. Het grote aantal patiënten, de landelijke dekking en aantoonbare resultaten maakt Santeon steeds meer tot een interessante samenwerkingspartner voor derden (onderzoeksinstituten, patiëntenverenigingen, zorgverzekeraars, startups, leveranciers, overheden etc.). Jouw ideeën en kennis kunnen daarmee grote impact hebben op betere zorg voor patiënten.

Wat vragen we van jou? Santeon ziekenhuizen zoeken collega’s die aan de bron van de vernieuwingen in de zorg willen staan. Als Santeon professional ben je nieuwsgierig en wil je jezelf, het vak en de zorg blijven ontwikkelen. Dat doe je op basis van creativiteit, reflectie en veranderbereidheid. Je zoekt actief naar samenwerking met collega’s binnen en buiten het ziekenhuis om de beste waardegedreven zorg voor patiënten te bieden.Top