Welkom bij het St. Antonius Ziekenhuis

Als toekomstig Antoniaan wil je natuurlijk alles weten over je arbeidsvoorwaarden, de cao, je pensioenregeling en de unieke Starten bij Antonius-app. Op deze pagina lees je hier meer over en vind je de documenten die bij je contract horen dat je binnenkort ondertekent.

Onze missie en visie

De missie van het St. Antonius Ziekenhuis is ‘Samen zorgen voor kwaliteit van leven’. Dat is waar we als ziekenhuis voor staan. Dit willen we bereiken door met aandacht, liefde en respect zorg te verlenen. Patiënten en hun naasten voelen zich in ons ziekenhuis gehoord en begrepen: zij ervaren waardevolle zorg, geleverd door gedreven professionals. Als één team werken wij vanuit de persoonlijke behoefte van de patiënt. Hierbij handelen we op basis van recente en innovatieve bevindingen. Om dit te bereiken investeren wij in onderwijs, onderzoek en in de ontwikkeling van onze medewerkers. Zo dragen wij bij aan goede gezondheidszorg. 


Voordat je bij ons begint

Bij St. Antonius begrijpen we dat je als nieuwe medewerker duidelijkheid wilt over je arbeidsvoorwaarden. Daarom is alle essentiële informatie rondom arbeidsvoorwaarden, van je contract tot aan de 13e maand, verlofregelingen en het Persoonlijk Levensfase Budget (PLB), gebundeld in onze handige brochure. Dit document biedt jou een helder overzicht van wat je kunt verwachten en hoe we je ondersteunen in een gezonde werk-privé balans.

Cao

Binnen het St. Antonius volgen wij de Cao Ziekenhuizen. Je kunt er dus zeker van zijn dat er goede afspraken zijn over jouw arbeidsvoorwaarden. We kijken naar jouw opleiding en werkervaring om het juiste salaris voor jou te bepalen. In dit overzicht vind je de actuele salarisschalen.

Tip! De Cao Ziekenhuizen is ook beschikbaar als app. Hierin krijg je antwoord op veelgestelde vragen. Daarnaast kun je met handige tools onder andere je aantal PLB-uren en je ORT berekenen.

Jouw pensioen, goed geregeld!

Bij indiensttreding bij het St. Antonius Ziekenhuis regelen wij jouw pensioen automatisch. We melden je aan bij het Pensioenfonds Zorg en Welzijn en de betaling van je pensioenpremie wordt automatisch geregeld. 

Het St. Antonius betaalt het werkgeversdeel en het werknemersdeel houden we automatisch in op je brutosalaris. Zo ben jij zeker van een goed ouderdomspensioen, pensioenopbouw bij arbeidsongeschiktheid en een nabestaandenpensioen.

Starten bij Antonius app

Via onze Starten bij Antonius-app krijg je namelijk toegang tot jouw eigen digitale omgeving. Hierin heten we je van harte welkom, kunnen we elkaar alvast beter leren kennen en helpen we je op weg in ons ziekenhuis. Zo weet je wat je kunt verwachten en vind je op je eerste werkdag makkelijk je weg.

Hoe begin je? Download de Appical app (beschikbaar voor Apple en Android) en en log in met de gegevens uit je welkomstmail. 

Start vervolgens met een op maat gemaakt programma dat je introduceert je aan onze cultuur, normen, waarden en werkprocessen door middel van interactieve content, quizzen en meer. Pluspunt: de app werkt zowel op je telefoon als op je desktop. Je kunt altijd verder gaan waar je was gebleven.

Bijlagen bij je contract

Om soepel van start te gaan, nodigen we je uit om voorafgaand aan het ondertekenen van je contract enkele belangrijke documenten door te nemen. Deze omvatten onze gedragscodes, geheimhoudingsverklaringen en beleidsdocumenten. Zo zorgen we samen voor een transparante start van onze samenwerking.Top